Kumdanlı İlkokulu
Kumdanlı Köyü / YALVAÇ ISPARTA

VİZYON

Bireysel farklılıkları dikkate alan, araştırma sorgulama becerileri gelişmiş, yaşam boyu öğrenmeyi ilke edinmiş, milli ve ahlaki değerlerine bağlı tarih bilincine sahip, yaşadığı coğrafyayı bilen, sorumluluklarını bilen, insan haklarına saygılı, Atatürk ilke ve devrimlerini benimsemiş, yeniliklere açık iyi bireyler yetiştirmek.

MİSYON

Kendisiyle ve toplumuyla barışık, teknolojik gelişmeleri takip eden öğrenmeye meraklı, sağlıklı iletişim kurabilen, sorumluluk üstlenebilen, öz güven sahibi, üretken, yaratıcı, araştıran ve sorgulayan, gelişmelere açık Atatürk İlkelerine ve Laik Cumhuriyete sahip çıkan 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek bireyler yetiştirerek Yalvaç ilçesinin örnek ve model okulu olmak.

NORMAL

KALORİFERLİ

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

OKULUMUZ İLÇE MERKEZİNE 20 KM, İL MERKEZİNE 100 KM MESAFEDEDİR. OKULUMUZUN İLÇE MERKEZİNE ULAŞIMI SERVİSLE SAĞLANMAKTADIR. GÜNLÜK ÖĞRETMEN SERVİSİ BULUNMAKTADIR.

Yerleşim Yeri Bilgisi

KUMDANLI KÖYÜ 1964 YILINDAN BU YANA BELEDİYE OLARAK YÖNETİLMEKTEYKEN 2014 YILINDA KÖY STATÜSÜNE DÜŞÜRÜLMÜŞTÜR. KÖYÜMÜZ YALVAÇ SENİRKENT YOLU ARASINDA HOYRAN GÖLÜ KIYISINDA BULUNMAKTADIR. İNSANLAR GEÇİMLERİNİ TARIM VE HAYVANCILIK SAYESİNDE SAĞLAMAKTADIR. KÖY NÜFUSU 1520 KİŞİDİR.